اسلایس پسته

 اسلایس پسته

مواد مورد نیاز :
- کره ذوب شده ۱۸۵ گرم
- آرد ساده ۳۰۰ گرم
- شکر (کالستر شوگر) ۱۵۰ گرم
- پسته خرد شده ۱۵۰ گرم
- تخم مرغ ۱ عدد کامل، زرده ۱عدد
- کره ۶۰ گرم
- عسل ۵ قاشق غذاخوری
- خامه ۲/۱پیمانه
- شیر عسل ۴/۱پیمانه

طرز تهیه اسلایس پسته:
آرد و کره و شکر را مخلوط می کنیم مواد را داخل قالب ۳۰×۲۰ که قبلاً کف آن کاغذ مومی قرار داده ایم می ریزیم و به مدت ۲۵ دقیقه داخل فر با دمای متوسط قرار می دهیم . بعد از سرد شدن مواد رویه آن را رویش پهن می کنیم و می گذاریم کاملاً سرد شده و ببندد و بعد برش می زنیم.

طرز تهیه رویه شیرینی :
شیره و کره و عسل داخل ظرفی می ریزیم و به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت کم می گذاریم و در آخر خامه را اضافه کرده و هم می زنیم و از روی حرارت برمی داریم روی شیرینی پهن می کنیم و پسته روی آن می پاشیم.

افزودن دیدگاه