بیسکویت پنیری

بیسکویت پنیری
مواد مورد نیاز:
– بیسکویت ساده شکلاتی خرد شده 200 گرم
– کره آب شده 80 گرم
– دانه های شکلات 100 گرم
ماده پر کننده
– پنیر خامه ای 375 گرم
– شکر 2/1 پیمانه
– تخم مرغ 3 عدد
– شکلات سفید آب شده لایه روبی
– ماست خامه ای 160 گرم
– شکلات نیره 150 گرم

طرز تهیه

بیسکویت پنیری :
بیسکویت خرد شده را با کره آب شده که به دمای محیط رسیده است را با هم مخلوط فقط در حد مخلوط کردن چرا که بر اثر زیاد همزدن بصورت خمیر در می آید بعد در یک قالب 30*20 که چرب کردیم داخل آن کاغذ روغنی انداخته ایم به طوری که از عرض یک تعدادی بالاتر می باشد می ریزیم کاملاً با پشت قاشق برس می کنم و بعد شکلات چیلی را روی سطح می ریزیم و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار می دهیم از طرف دیگر جدای مواد میانی می آئیم در ابتدا پنیر خامه ای را با درجه کند همزن می زنیم به یک مقداری یکنواخت شود بعد یواش یواش شکر را اضافه می کنیم و بعد دانه تخم مرغ را اضافه می کنیم هر تخم مرغ را اضافه می کنیم حدود 1 دقیقه به زدن ادامه می دهیم و تخم مرغ بعدی را اضافه می نمائیم وبعد شکلات سفید آب شده را اضافه کرده همواره شروع به زدن می کنیم بعد مخلوط را روی قالبی به بیسکویت در آن برس شده است اضافه می کنیم بعد در فری که از قبل گرم شده است به مدت 30 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا درجه فر شماره 4 قرار می دهیم بعد از این زمان از فر در می آوریم می گذاریم که کاملاًٌ خنک شود بعد روی آن را با فویل می پوشانیم و در یخچال به مدت 12 ساعت قرار می دهیم بعد می آئیم ماست خامه ای با شکلات نیره را مخلوط کرده و در ظرف استیل قرار می دهیم بعد این ظرف را در آب جوش قرار می دهیم و به طریق غیرمستقیم حرارت می دهیم حدود 5 الی 10 دقیقه این زمان کافی می باشد کاملاً به هم می زنیم اجازه می دهیم که مقداری خنک شود بعد آن را روی ماده میانی قرار می دهیم با پالت کاملاً صاف می کنیم و بعد در یخچال به مدت 2 الی 3 ساعت قرار می دهیم بعد از این زمان به ابعاد موردنظر برش می دهیم.

افزودن دیدگاه

لطفا پاسخ سوال را بنویسید.