پای لیمو

پای لیمو

مواد مورد نیاز :
کره ۵۰ گرم
رنده پوست لیمو ۱ قاشق غذاخوری
آرد ۲ و نیم پیمانه
آرد ذرت ۵۰ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
زرده تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش نصف پیمانه
شیر یا آب سرد ۱ پیمانه
کره سرد ۱۵۰ گرم
روغن جامد ۵۰ گرم
نمک ۴/۱ قاشق چایخوری
آب سرد نصف پیمانه
خامه جهت تزئین ۲۰۰ گرم

طرز تهیه پای لیمو:
برای تهیه خمیر ابتدا نمک و آرد و شکر را با هم مخلوط کرده بعد روغن و کره سرد را به آن اضافه کنید و با انگشت ماساژ دهید تا به صورت گلوله های ریز در آید بعد کم کم آب را اضافه کنید تا خمیر مورد نظر به دست آید . خمیر را ۲۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید بعد روی صفحه ای که کمی آرد پاشیده اید خمیر را به ضخامت نیم ساعت باز کرده و داخل قالب پای طوری قرار داده تا دیواره ظرف را بپوشاند . اضافات خمیر را از اطراف گرفته و با چنگال روی خمیر را چند سوراخ کرده و روی خمیر کاغذ روغنی انداخته و در فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه گذاشته تا خمیر نیم پز شود بعد از فر خارج کرده کاغذ روغنی را برمی داریم و مجدد ۲۰ دقیقه دیگر در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد می گذاریم تا بپزد . بعد از فر خارج و اجازه دهید کاملاٌ سرد شود . برای تهیه سس پای آرد ذرت و شکر را در یک قابلمه کوچک ریخته بعد شیر سرد و آب لیمو ترش و رنده پوست لیمو را اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت قرار داده و مرتب هم بزنید بعد کمی که غلیظ شد از مایع با قاشق برداشته و کم کم به زرده های تخم مرغ اضافه کنید تا زرده ها کم کم گرم شود . ( زرده ها را از قبل با چنگال بزنید ) . توجه اینکه یک باره مایع را به تخم مرغ ها اضافه نکنید زیرا زرده ها لخته شده و بوی نامطبوع به کرم می دهد بعد مجدد مایع را روی حرارت گذاشته و کره را اضافه کنید تامایع غلظت لازم را به دست آورد . بعد از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا کاملاٌ خنک شود . در صورتی که از خامه می خواهید استفاده کنید کف خمیر پای پخته شده ۲ قاشق غذاخوری خامه بریزید بعد کرم لیمو را که کاملاٌ خنک شده روی آن ریخته و با بقیه خامه تزئین کنید .
نکته : این کرم را می توان با مرنگ سرو کنید و یا اینکه با خامه زده شده برای لا به لای کیک استفاده کنید .

افزودن دیدگاه