طرز تهیه پنکیک

 طرز تهیه پنکیک

مواد مورد نیاز:
آرد سفید گندم ۱۸۵ گرم
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
پودر شکر ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۲ عدد
شیر پاستوریزه ۱ لیوان
کره ی پاستوریزه ذوب شده ۱ قاشق غذاخوری
عسل به مقدار لازم

 طرز تهیه پنکیک
آرد، بیکینگ پودر و پودر شکر را در کاسه ای با هم مخلوط کنید، مرکز آن را گود کرده، تخم مرغ ، شیر ،کره و نمک را به آن اضافه کنید و با هم به خوبی مخلوط نمایید تا مخلوط یکدستی به دست آید سپس روی آن را بپوشانید و به مدت ۱۵-۱۰ دقیقه کنار بگذارید.
تابه ی نچسب کوچکی را با کمی کره چرب کنید و از مایه، به اندازه ی یک چهارم پیمانه داخل تابه بریزید و اجازه دهید پنکیک طلایی شود، یک طرف آن را برگردانید ، تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود. این کار را تکرار کنید تا مایه ی پنکیک تمام شود، سپس به صورت گرم با عسل و یا مربا و کره سرو کنید.

افزودن دیدگاه