طرز تهیه کیک مرغ

طرز تهیه کیک مرغ خوشمزه و مجلسی

«کیک مرغ» هم کیک است و هم غذا، شاید اصلا به همین دلیل است که کوچک و بزرگ عاشقش هستند. یک وعده پیش‌غذای شیک برای عصرانه‌های دورهمی و دوستانه یا پیش غذای مهمانی‌های رسمی که سفره شما را رنگین و چشم‌نواز می‌کند.

مواد لازم برای ۸ نفر:

سینه مرغ متوسط: ۴ عدد

پیاز: یک عدد بزرگ

تخم‌مرغ پخته: ۴ عدد

پیازچه: خرد و نگینی خرد شده ۲ لیوان

ماست چکیده: ۱ لیوان

سس مایونز: ۲ لیوان

مغز گردو: ریز خرد شده ۲ لیوان

خیارشور نگینی خرد شده: ۱ لیوان

کنسرو ذرت آبکش شده: ۲۰۰ گرم

کنسرو نخود‌فرنگی آبکش شده: ۲۰۰ گرم

نمک،زردچوبه و فلفل سیاه: به میزان دلخواه

نان تست: ۲۴ عدد

 
طرز تهیه کیک مرغ:

همان‌طور که متوجه شدید مواد اولیه کیک مرغ، به جز نان تست، در واقع همان مواد اولیه سالاد الویه است. برای درست کردن کیک مرغ ابتدا سینه‌ مرغ را بپزید. برای این‌کار در یک قابلمه مناسب ۴ عدد سینه مرغ را با یک عدد پیاز بزرگ که به دو نیم تقسیم کرده‌اید و کمی نمک، زردچوبه و فلفل سیاه بپزید.

برای پخت سینه مرغ ۱ ساعت وقت بگذارید چون باید خوب پخته شوند تا به راحتی بتوان آن‌ها را ریش ریش کرد.  بعد از پخت سینه‌های مرغ را در یک آبکش بگذارید و بعد از این‌که آب‌شان کشیده شد آن‌ها را ریش‌ریش کنید. ۴ عدد تخم‌مرغ آب‌پز که خوب سفت شده‌اند و عسلی نیستند را رنده کنید. برای اطمینان از سفت شدن تخم‌مرغ‌ها، بعد از به جوش آمدن آب، ۱۰ دقیقه زمان بدهید تا تخم‌مرغ‌ها بپزند. روی پوست تخم‌مرغ‌ها قبل از به جوش آمدن آب مقداری نمک بپاشید تا پوست تخم‌مرغ ترک نخورد. بعد از پختن تخم‌مرغ‌ها آن‌ها را رنده کنید.

در یک ظرف مناسب مرغ‌های ریش شده، تخم‌مرغ آب‌پز رنده شده، پیازچه ساطوری خرد شده، ماست چکیده، سس مایونز، گردوی خرد شده، خیارشورهای نگینی خرد شده بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. در اواسط کار مقداری فلفل سیاه و نمک طبق ذائقه‌تان اضافه کنید و خوب هم بزنید. اگر خیارشورها زیادی شور هستند در ریختن نمک دقت کنید.

نان‌های تست را در یک سینی بچینید و چهار طرف نان‌ را با یک چاقوی تیز برش بزنید، برش نان‌های تست به هر شکلی که می‌پسندید می‌تواند باشد. در ظرفی که می‌خواهید کیک مرغ را سرو کنید، نان‌های تست را بچینید و روی یک لایه از نان‌ها مقداری از مایه کیک مرغ را که آماده کرده‌اید بریزید. سطح روی نان‌ها را با لبه چاقو یا کاردک صاف کنید. حالا یک لایه دیگر نان تست را روی لایه اول بچینید و به همان ترتیب مایه کیک مرغ روی نان‌ها بمالید. این کار را تا تمام شدن نان‌های تست انجام دهید. لایه آخر باید مایه کیک مرغ باشد. می‌توانید کیک مرغ را به صورت یک کیک یک‌دست یا به صورت فینگرفود درست کنید. در این صورت برای هر فینگر کیک دو عدد نان تست را با مایه کیک مرغ پر کنید و به تعداد نفرات یا بیشتر فینگرفود درست کنید.

روی کیک مرغ را با سلفون بپوشانید و ۲ تا سه ساعت در یخچال قرار دهید. سپس ظرف را از یخچال خارج کنید و سلفون را از روی کیک بردارید. اگر مایه کیک مرغ اضافه آمده می‌توانید مثل خامه کیک، روی سطح بیرونی نان‌های تست را با آن بپوشانید. کیک مرغ را با نخودفرنگی، ذرت و در صورت دلخواه گوجه‌فرنگی، شوید، جعفری و برش‌های زیتون تزیین کنید.

نکته: فراموش نکنید که مایه کیک مرغ باید به غلظت مایه سالاد الویه باشد. از سوی دیگر مقدار مواد طبق سلیقه و ذائقه خود و خانواده‌تان قابل تغییر است. برای مثال می‌توانید مقدار ماست و سس مایونز را بیشتر یا کمتر کنید. مقدار مرغ را بیشتر کنید یا تعداد تخم‌مرغ‌ها را کمتر کنید. می‌توانید از گوشت بوقلمون به جای گوشت مرغ استفاده کنید یا هر نوع ژامبونی که می‌پسندید را به مایه کیک مرغ اضافه کنید.

افزودن دیدگاه

لطفا پاسخ سوال را بنویسید.

مطالب مرتبط