طرز تهیه خورش باميه

طرز تهیه خورش باميه

    منتشر شده در ۰۴-۰۲-۹۷
    8166 بازدید
    بدون دیدگاه

خورش باميه    
 
مواد لازم جهت تهیه خورش باميه :
 
 
 
۸۵۰ گرم باميه
 
۸۵۰گرم گوشت ماهيچه یا مغزران گوساله
 
۴ قاشق سوپ خوری آبليمو
 
۴ قاشق پياز سرخ شده
 
۳ قاشق سوپ خوری رب گوجه
 
نمک و فلفل به مقدار کافی
 
 
طرز تهيه خورش باميه:
 
 
بعد از شستن گوشت آن را قطعه قطعه ميکنيم و با پياز سرخ شده تفت می دهیم تا رنگ گوشت عوض شود، سپس آنها را در قابلمه می ریزیم و می گذاریم با مقداری آب روی حرارت کم  بپزد و گوشتها کامل بپزند از طرف دیگر باميه ها را ميشوریم فقط باید حتما چوبهای ته آنرا بگیریم، قبل از آنکه بامیه ها را به خورشت اضافه کنیم باید آنها را در ظرف آب جوش همراه با کمی نمک بریزیم و بگذاریم تا بپزد. باید حواسمان باشد تا باميه ها زیاد پخته نشود تا لیز نشوند. رب و آب ليمو و نمک و فلفل را به خورشت اضافه کرده بعد از حدود ۲۰دقیقه بامیه ها را به خورشت اضافه کرده تا جا بیفتد

افزودن دیدگاه

لطفا پاسخ سوال را بنویسید.

مطالب مرتبط