طرز تهیه کوکوی سبزی

کمتر ایرانی را می‌توانید پیدا کنید که کوکو‌‌ سبزی نخورده باشد یا طرز تهیه آن را بلد نباشد. اما تهیه یک کوکو‌ سبزی خوشمزه کار هر کسی نیست. وقتی که مقدار و نوع مناسب سبزی و افزدونی‌هایی این غذای محبوب را خوشمزه‌تر می‌کنند را بلد باشید یک کوکو‌ سبزی لذیذ و خوشمزه‌تر خواهید داشت.

 
مواد لازم برای ۶ نفر:

تخم‌مرغ: ۷ عدد

سبزی کوکو: ۶۰۰ گرم (میزان و نسبت سبزی کوکو بسیار اهمیت دارد، برای این مقدار تخم‌مرغ ۶۰۰ گرم سبزی شامل ۵۵۰ گرم شوید، تره، جعفری، و گشنیز و ۵۰ گرم شنبلیله کافی است)

زرشک خیس خورده در آب: ۱و نیم قاشق غذاخوری

سیر تازه ‌با برگ (پاک ‌‌و ‌خرد‌شده) : ۱ عدد

پیازچه: ۳ عدد خرد شده

مغز گردو : ۸۰ گرم خرد شده

آرد گندم الک‌شده : ۳ قاشق غذاخوری

بیکینگ‌‌‌‌‌‌‌‌‌پودر : ۱/۲ قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل سیاه: به میزان دلخواه

روغن مایع: به مقدار لازم

 
طرز تهیه:

برای این‌که یک کوکو‌‌ سبزی لذیذ و خوشمزه داشته باشید شرط نخست آن است که از سبزی و سیر تازه استفاده کنید. اگر فصل سیر تازه نیست، از سیرهایی که خشک کرده‌اید استفاده کنید. در این صورت ۵ حبه سیر رنده شده کافی است.

ابتدا در یک ظرف مناسب تخم‌مرغ‌ها را هم بزنید. اگر همزن دستی ندارید با یک قاشق به سرعت هم بزنید تا تخم‌مرغ‌ها یکدست و صاف شوند. زرشک‌ها را که از قبل خیس کرده‌اید، آبکش کنید. زرشک، سبزی، سیر و پیازچه‌های خرد شده را در یک ظرف دیگر بریزید و با مغز گردو، آرد، بکینگ‌پودر، نمک و فلفل خوب مخلوط کنید. حالا تخم‌مرغ‌های زده شده را به این ترکیب اضافه کنید.

در یک ماهیتابه نچسب روغن را داغ کنید و تمام مایه کوکو را یک مرتبه در ماهیتابه بریزید. با پشت قاشق مایه را به صورت یکدست پهن کنید. شعله گاز باید ملایم باشد و درب ماهیتابه را بگذارید. وقتی که یک طرف کوکو سرخ شده آن را با دقت برگردانید. اگر فکر می‌کنید کوکو را نمی‌توانید با مهارت برگردانید یک ظرف دیس مانند را به دهانه ماهیتابه بچسبانید و کوکو را در آن برگردانید. حالا دوباره سمت سرخ نشده را در تابه بگذارید تا روی شعله ملایم گاز سرخ شود. بعد از سرو کوکو و زمانی که کمی سرد شد آن را برش بزنید و با نان یا برنج میل کنید.

افزودن دیدگاه

لطفا پاسخ سوال را بنویسید.