طرز تهیه خوشمزه و آسان وافل در دستگاه یا فر

مواد لازم برای تهیه 2 عدد وافل نوتلا و موز:

برای تهیه یک وافل نوتلا خوشمزه خانگی ساده و آسان به نان تست احتیاج دارید. یک بسته نان تست فرانسوی تازه تهیه کنید و دست به کار شوید.

نان تست فرانسوی: ۴ عدد

موز اسلایس شده: ۲ عدد

شیر: ۱ پیمانه

تخم‌مرغ: ۴ عدد

وانیل: یک قاشق چایخوری

موز پوره شده: ۱ عدد

نمک دریا: ۱/۸ قاشق چایخوری

 
مواد لازم برای روی وافل:

نوتلا یا هر نوع کرم شکلات: ۲ قاشق غذاخوری

توت‌فرنگی اسلایس شده: یک فنجان

گردو: ½ پیمانه

 

طرز تهیه وافل:

مرحله اول درست کردن پوره موز است، یک عدد موز را پوره کنید (بهتر است رنده کنید) و به آن شیر، تخم‌مرغ‌ها، وانیل و نمک دریا اضافه کرده و خوب با هم بزنید تا یک مایع یکدست و نرم و لطیف به دست بیاید.. سپس ۴ عدد نان تست را در یک سینی بگذارید و روی ۲ عدد از آن‌ها مقداری موز اسلایس شده بچینید. حالا دو برش نان تست را روی دو نان تستی که حاوی موز است بگذارید و مثل یک ساندویچ آن را در دست‌تان بگیرید و در مایه به دست آمده غوطه‌ور کنید. تمام قسمت‌های نان‌های تست‌ باید به مایه فوق آغشته شود.

برای راحتی کار بهتر است با یک کفگیر این کار را انجام دهید تا انسجام نان تست‌ها حفظ شود و موزی که لابه‌لای آن‌هاست بیرون نریزد.

حالا نان‌های تست را در دستگاه وافل‌ساز بگذارید و هر دو طرف نان‌ها را تست کنید. نان‌های تست باید طلایی، برشته و ترد شوند. برای برشته شدن آنها ۴ تا شش دقیقه زمان کافی است. به هر طرف نان تست ۲ تا سه دقیقه زمان برای طلایی شدن بدهید. وافل را بلافاصله بعد از پخت به صورت گرم سرو کنید. موقع سرو وافل‌ها آن‌ها را با دقت و احتیاط در ظرف مورد نظر سرو کنید. روی وافل‌ها را با گردو خرد شده، نوتلا یا کرم شکلاتی و توت‌فرنگی اسلایس شده تزیین کنید و با بستنی، عسل، خامه یا نوشیدنی سرد و گرم مورد علاقه‌تان میل کنید.

افزودن دیدگاه

لطفا پاسخ سوال را بنویسید.