طرز تهیه جوجه‌کباب لبنانی و سس سیر توم

جوجه‌کباب لبنانی؛ آموزش طرز تهیه جوجه‌کباب لبنانی و سس سیر توم    

جوجه‌کباب لبنانی یکی از انواع خوشمزه جوجه‌کباب است که معمولا در مغازه‌های فروش محصولات پروتئینی به صورت مزه‌دار شده با مواد مخصوص این جوجه‌کباب موجود است. اما اگر می‌خواهید خودتان در منزل جوجه‌کباب لبنانی خوشمزه درست کنید آموزش طرز تهیه آن را برای شما آورده‌ایم.

برای درست کردن انواع جوجه‌کباب بهتر است از گوشت تازه مرغ استفاده کنید، به این ترتیب جوجه‌کبابی خوش‌طعم‌تر و تردتر خواهید داشت.

 

جوجه‌کباب لبنانی

مواد لازم برای ۶ نفر:

سینه مرغ خرد شده: ۱ کیلوگرم

لیمو‌ترش: ۴ عدد

سیر رنده شده: ۵ حبه

ماست یونانی: یک لیوان

روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری

فلفل سیاه، نمک، پودر نعنا و پودر فلفل پاپریکا: به میزان دلخواه

زعفران دم کرده غلیظ: به میزان دلخواه

خامه و سس خردل در صورت دلخواه

 

طرز تهیه

برای درست کردن جوجه کباب لبنانی تمام مواد فوق را با هم مخلوط کنید و به مدت ۳ الی چهار در یخچال بگذارید تا جوجه‌ها مزه‌دار یا به اصطلاح مرینیت شوند. می‌توانید به مواد فوق مقداری خامه و سس خردل و همچنین مقداری آب پیاز هم اضافه کنید تا جوجه‌کباب لبنانی لذیذتری داشته باشید.

برای کباب کردن جوجه‌ها از چند روش می‌توانید استفاده کنید. جوجه‌کباب لبنانی را هم می‌توانید به سیخ بکشید، هم در سینی فر و در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه بپزید و ۵ دقیقه آخر پخت گریل فر را روشن کنید. اگر هم تابه رژیمی دارید جوجه‌ها را در تابه رژیمی با همان موادی که جوجه‌کباب‌ها را در آن مرینیت کرده‌اید بخارپز و سپس گریل کنید.

اما قطعا بهترین روش برای درست کردن جوجه‌کباب و البته جوجه‌کباب لبنانی به سیخ کشیدن جوجه‌ها و کباب کردن آن‌ها روی زغال منقل است.

اگر هم سیخ چوبی دارد جوجه‌کباب‌ها را به سیخ چوبی بکشید و سیخ‌های کباب را در دستگاه گریل کباب کنید. بهتر است ابتدا سیخ‌ها را خیس کنید تا نسوزند.

لبنانی‌ها جوجه‌کباب را با توم ( سس سیر لبنانی) نان پیتا و انواع سبزی و سالاد سرو می‌کنند، شما می‌توانید به همین روش جوجه‌کباب لبنانی را با هر نانی که دوست دارید میل کنید یا همراه با برنج سرو کنید.

افزودن دیدگاه