طرز تهیه میگو پفکی

 طرز تهیه میگو‌ پفکی و پیاز پفکی با سس تارتار    

«میگو پفکی» از جمله انواع لذیذ و پرطرفدار تهیه میگو است که حتی بچه‌ها و کسانی که غذای دریایی دوست ندارند آن را می‌پسندند. با این روش می‌توانید موادی مثل پیاز، قارچ و مرغ را هم پفکی کنید.

 

مواد لازم برای تهیه میگو پفکی:

میگو: ۵۰۰ گرم

پیاز متوسط: ۲ عدد

فلفل دلمه‌ای: یک عدد

پودر سیر، نمک و فلفل: به میزان لازم

زعفران دم کرده: به میزان لازم

ابتدا میگوهای رگ زده را خوب بشورید و به مدت یک ساعت در پیازهای خرد شده، فلفل دلمه‌ای خرد شده، پودر سیر، نمک و فلفل بخوابانید.

مواد لازم:

تخم‌مرغ: ۳ عدد

بیکینگ‌پودر: یک و نیم قاشق چایخوری

عصاره قرص گوشت: یک عدد

ماء‌الشعیر ساده بدون طعم: ۲ لیوان

آرد: ۲ لیوان

نمک و فلفل: به میزان دلخواه

 
طرز تهیه:

ابتدا ۳ عدد تخم‌مرغ را با همزن دستی آنقدر بزنید تا کف کند. در مرحله بعد بکینگ‌پودر، عصاره گوشت و ماءالشعیر را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. آرد را کم‌کم به مخلوط فوق اضافه کنید و با همزن دستی آنقدر بزنید تا یک خمیر صاف و یکدست و کشدار و البته غلیظ به دست بیاید. به میزان دلخواه نمک و فلفل اضافه کنید. اگر خمیر شل است کمی دیگر آرد اضافه کنید و با همزن بزنید تا غلیظ و کشدار شود. اگر هم خمیر سفت شده از میزان کمتری آرد استفاده کنید. برای این‌که یک خمیر پفکی خوب به دست بیاورید باید آرد را به تدریج اضافه کنید و هم بزنید.

 

افزودن دیدگاه

لطفا پاسخ سوال را بنویسید.