طرز تهیه بیف‌استروگانف

بیف‌استروگانف و چیکن‌استروگانف از جمله غذاهای محبوب ایرانی‌ها به خصوص در سال‌های اخیر هستند. با این‌همه اکثر افراد ترجیح می‌دهند با تصور دشواری طبخ غذاهای فرنگی، این قبیل غذاها را در رستوران میل کنند. از سوی دیگر کمتر از یک ماه به شروع جام جهانی فوتبال در کشور روسیه باقی مانده و به نظر می‌رسد کمی مطالعه در مورد آداب و رسوم و غذاهای روسی خالی از لطف نباشد. با ما همراه باشید تا هم طرز تهیه ساده بیف‌استروگانف و چیکن‌استروگانف روسی را برای‌تان توضیح دهیم و هم کمی در مورد آشپزی و غذاهای معروف پهناورترین کشور دنیا صحبت کنیم.

 
مواد لازم برای تهیه بیف‌استروگانف:

گوشت فیله گوساله بدون استخوان ۵۰۰ گرم

پیاز متوسط دو عدد

سیر یک حبه

قارچ ۵۰۰ گرم

خامه ۲۵۰ گرم (خامه سبک صبحانه)

نمک، فلفل سیاه، فلفل قزمر و زردچوبه به مقدار دلخواه

کره یا روغن به میزان لازم

 
طرز تهیه بیف‌استروگانف:

ابتدا گوشت را به صورت نوارهای باریک خرد کنید.سعی کنید پهنای گوشت دو سانت و ضخامتش نیم تا یک‌ سانت باشد. گوشت را کنار بگذارید و پیازهایی را که به صورت خلالی خرد کرده‌اید به مقداری روغن سرخ کنید. می‌توانید به جای روغن مایع از کره یا روغن کنجد استفاده کنید. وقتی پیازها کمی سبک و طلایی شد، یک حبه سیر رنده شده را به آن اضافه کنید و خیلی کم تفت بدهید( اضافه کردن سیر اختیاری است اما طعم و بوی خیلی خوبی به غذای‌تان می‌دهد) گوشت را که به صورت نواری خرد کرده‌اید به پیازها اضافه کنید. به مقدار دلخواه روی مواد داخل ماهی‌تابه فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه بریزید و به مدت پانزده دقیقه روی شعله ملایم بپزید. بعد از پانزده دقیقه نوارهای گوشت طلایی می‌شوند، حالا نوبت اضافه کردن نمک و خامه است. تمام مواد را به خامه آغشته کنید و بعد از ده دقیقه شعلع را خاموش کنید. به همین راحتی و سرعت بیف‌استروگانف روسی شما آماده سرو است.

نکته: اگر طعم قارچ را دوست دارید بعد از پختن نوارهای گوشت و قبل از اضافه کردن خامه قارچ‌های ورقه شده را به مواد داخل ماهی‌تابه اضافه کنید.‌ اگر حین پخت در ماهیتابه را ببندید قارچ‌ها معمولا کمی آب می‌اندازند، اما در صورت تمایل می‌توانید مقداری آب‌گوشت به مواد اضافه کنید. اگر غلظت مواد کم بود دو قاشق آرد حین پخت به آن اضافه کنید. حالا یک غذای لذیذتر به اسم «بیف اند ماشروم استروگانف» دارید. روس‌ها بیف‌استروگانف را به صورت سنتی با پوره سیب‌زمینی سرو میکنند. اما در کشورهای مختلف بیف‌استروگانف را با پاستا و سیب‌زمینی خلالی سرخ شده هم سرو می‌کنند. برخی هم بیف‌استروگانف را با نان یا برنج میل می‌کنند. در هر صورت هیچ چیز از لذت و خوشمزگی این غذای اصیل روسی کم نمی‌کند. برای تزیین غذا می‌توانید کمی جعفری یا شوید تازه و خرد شده روی آن بریزید که طعم غذا را هم لذیذتر می‌کند.

افزودن دیدگاه