طرز تهیه خوراک اسپانیایی

خوراک اسپانیایی

طرز تهیه خوراک اسپانیایی را امروز برای شما عزیزان آماده کرده‌ایم که در اسپانیا بسیار طرفدار دارد و یک غذای سنتی اسپانیایی به شمار می‌رود.

در این غذا از مواد اولیه ای مانند گوشت گاو ، پیاز تازه ، فلفل سبز و گوجه فرنگی استفاده شده است که بسیار مفید خواهند بود.

مواد لازم :

    450 گرم گوشت گاو بدون چربی
    نصف فنجان پیاز ریز خرد شده
    یک چهارم فنجان خرد شده فلفل سبز
    یک فنجان آب
    400 گرم گوجه فرنگی کنسرو شده
    سه چهارم فنجان برنج دانه بلند نپخته
    نصف فنجان سسفلفل
    یک قاشق چای خوری نمک
    یک قاشق چای خوری شکر قهوه‌ای
    نصف قاشق چای خوری زیره سبز
    نصف قاشق چای خوری سس Worcestershire
    فلفل سیاه به مقدار لازم
    نصف فنجان خرد شده پنیر چدار
    دو قاشق غذا خوری گشنیز تازه خرد شده

طرز تهیه :

ابتدا فر را روی دومای 190 درجه سانتی گراد ( 375 درجه فارنهایت ) قرار می‌دهیم.

یک ماهیتابه متوسط را روی حرارت متوسط قرار می‌دهیم و گوشت را اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم کمی تفت بخورد سپس پیاز ، فلفل سبز ، گوجه فرنگی ، آب ، برنج ، سس چیلی ، نمک ، شکر قهوه‌ای ، زیره سبز ، سس Worcestershire و فلفل سیاه را به ماهی تابه اضافه کرده و هم می‌زنیم.

سپس اجازه می‌دهیم بجوشد و 30 دقیقه هم می‌زنیم تا غلیظ شود سپس پنیر را رویش می‌پاشیم و 10 تا 15 دقیقه می‌گذاریم تا پنیر ذوب شود سپس با گشنیز آن را تزئین می‌کنیم.

افزودن دیدگاه جدید