طرز تهیه آش‌ عروس‌

آش‌ عروس‌

مواد لازم‌:
▪ آرد برنج‌:یک‌ دوم‌ پیمانه‌
▪ اسفناج‌ یا برگ‌ چغندر یا سبزی‌ آش‌:نیم‌ کیلو
▪ گوشت‌ چرخ‌ کرده‌:نیم‌ کیلو
▪ پیاز:۲ عدد
▪ روغن‌:۲۵۰ گرم‌
▪ تخم‌ مرغ‌:۳ عدد
▪ آبلیمو یا آب‌ غوره‌ یا آب‌ نارنج‌:مقداری‌
▪ لپه‌:یک‌ پیمانه‌

طرز تهیه:
پیاز را به‌ صورت‌ خلالهای‌ باریک‌ درآورده‌ و در روغن‌ سرخ‌ می‌کنیم‌، سپس‌ لپه‌ را به‌ همراه‌ ۲ پیمانه‌ آب‌ اضافه‌ کرده‌ و می‌گذاریم‌ تا بجوشد.پس‌ از ۱۰ دقیقه‌ گوشتها را به‌ صورت‌ کوفته‌ ریز (بدون‌ سرخ‌ کردن‌)در آن‌ می‌ریزیم‌، سبزی‌ خرد شده‌ و آرد برنج‌ را که‌ در کمی‌ آب‌ حل‌ نموده‌ایم‌، به‌ مایه‌ آش‌ اضافه‌ می‌کنیم‌، حرارت‌ را ملایم‌ می‌کنیم‌ تا آش‌ بپزد و کاملا جا بیفتد.در آخر تخم‌ مرغها را با چنگال‌ هم‌ زده‌ و به‌ آش‌ اضافه‌ می‌کنیم‌، با افزودن‌ چاشنی‌، آش‌ را از روی‌ حرارت‌ بر می‌داریم‌ و در ظرف‌ مورد نظر ریخته‌، به‌ دلخواه‌ تزیین‌ می‌کنیم‌.

افزودن دیدگاه جدید

.