طرز تهیه ترش تره گیلان

 ترش تره

استان گیلان از جمله استانهایی است که غذاهای محلی زیادی دارد که مورد توجه دیگر هموطنانمان هم هست .

مواد لازم :

عدس 150 گرم سبزی مخلوط ( شوید ، نعنا ، جعفری ) نیم کیلو

اسفناج نیم کیلو

آرد برنج 2 قاشق غذاخوری

سیر ( سرخ شده ) 1 بوته

تخم مرغ 3 عدد

روغن 1 پیمانه

آب نارنج نصف پیمانه

طرز تهیه :

عدس را می پزیم و با پیاز سرخ می کنیم و می ریزیم داخل آب تا بجوشد و سبزی مخلوط را سرخ می کنیم و داخل آب که در حال جوشیدن است می ریزیم.

سپس سیر را داخل مواد می ریزیم ، کمی که جوشید اسفناج را خام داخل مواد ریخته و می گذاریم بجوشد .

آرد برنج را با کمی آب سرد حل می کنیم و داخل مواد می ریزیم و به هم می زنیم تا جوش بیاید و آخر از همه آب نارنج ، نمک و فلفل را می ریزیم و حرارت را کم می کنیم تا جا بیفتد و خوب بپزد . بعد از پخته شدن مواد تخم مرغ را اضافه می کنیم .

افزودن دیدگاه جدید

.