کیک ژله توت فرنگی لاکچری و خوشمزه در خانه

کیک  ژله توت فرنگی

اگر می خواهید دسری شیک و مجلسی تهیه کنید کیک ژله توت فرنگی یکی از بهترین گزینه ها برای شماست. تهیه این کیک با این که کمی زمان بر است ولی بسیار راحت و ساده است و می توانید به سادگی آن را آماده کنید. اگر تبحری در درست کردن کیک اسفنجی ندارید می توانید کیک اسفنجی آماده شده را از قنادی ها تهیه کنید و در قالب قرار دهید.
مواد لازم کیک ژله توت فرنگی

توت فرنگی ۱۱ عدد

کیک اسفنجی گرد ۱۷٫۵ سانتی

مواد لازم ژله توت فرنگی

توت فرنگی پوره شده ۱۴۰ گرم

شکر ۱ و نیم قاشق چایخوری

پودر ژلاتین نصف قاشق غذاخوری ۱ قاشق غذاخوری آب

مواد لازم ژله لیمو

آب ۱ و سه چهارم لیوان

شکر ۳ قاشق غذاخوری

ورق ژلاتین ۵ عدد نرم شده در آب سرد

آب لیمو ترش یک سوم لیوان

عسل ۲ قاشق غذاخوری

برگ طلایی در صورت تمایل

مواد لازم برای خامه فرم گرفته

شکر سه چهارم قاشق چایخوری

خامه قنادی سه چهارم لیوان
طرز تهیه کیک ژله توت فرنگی

۱ . در یک قالب کیک ۱٫۵ سانتی کیک اسفنجی را قرار داده و یک لایه توت فرنگی سالم دور تا دورش بچینید و کناری بگذارید.

۲ . یک قالب کیک ۱۰ سانتی را با پلاستیک بپوشانید و با مواد ژله توت فرنگی پر کرده و بگذارید سرد و سفت شود.

۳ . شکر و خامه را حدود ۸ دقیقه هم بزنید تا فرم بگیرد و روی لایه ژله توت فرنگی را با خامه بپوشانید و در فریزر بگذارید سرد و سفت شود.

۴ . روی حرات متوسط آب و شکر را مخلوط کرده ورق های ژلاتین که نرم شده اند را اضافه کنید و هم بزنید تا ذوب شود. آب لیموترش را اضافه کنید و کناری بگذارید خنک شود. یک سوم از ژله آماده شده را روی کیک اسفنجی بریزید و در فریزر بگذارید تا سریع خودش را بگیرد. سپس دو لایه ژله توت فرنگی و خامه را از قالب جدا کرده رویش قرار دهید و با مابقی ژله لیمو رویش را بپوشانید و تا زمان سرو در یخچال نگه دارید.