طرز تهیه کمپوت گلابی

 کمپوت گلابی

طرز تهیه کمپوت گلابی بسیار آسان است و تنها باید یک شربت مخصوص درست کرد و گلابی‌ها را در آن پخت. خوردن کمپوت گلابی خواص بسیاری چون درمان زخم معده و رفع یبوست دارد.

طرز تهیه کمپوت گلابی
مواد لازم برای تهیه کمپوت گلابی
مواد لازم
گلابی      ۴ عدد
شکر     ۳ قاشق غذاخوری
گلاب     ۱ قاشق غذاخوری
سرکه     ۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو طبیعی      ۱ قاشق غذاخوری

دستور تهیه کمپوت گلابی

کمپوت گلابی
    ابتدا گلابی‌ها را شسته و پوست کنده و آن‌ها را به قطعات کوچک تقسیم و هسته‌ی آن را جدا می‌کنیم.
    برای اینکه گلابی‌های پوست کنده شده تغییر رنگ ندهند، دو قاشق سرکه و دو لیوان آب را با هم ترکیب می‌کنیم و هر کدام از گلابی‌ها را که پوست کندیم داخل مخلوط آب و سرکه می‌گذاریم (سرکه باعث می‌شود که گلابی‌ها کدر نشوند).
    یک لیوان آب، شکر و آبلیمو را با هم داخل یک قابلمه ریخته و آن را روی حرارت متوسط می‌گذاریم و شروع به هم زدن می‌کنیم تا شکر‌ها کاملا حل شوند. (می‌توانید به جای آبلیمو از ۱ قاشق پوست لیموترش رنده شده استفاده کنید تا خوش طعم‌تر شود).
    پس از حل شدن کامل شکر‌ها گلابی‌ها را از مخلوط آب و سرکه جدا کرده و به ظرف حاوی آب و شکر و آبلیمو اضافه کرده و در قابلمه را می‌گذاریم تا گلابی‌ها پخته و نرم شوند.
    پس از ۱۵ الی ۲۰ دقیقه گلابی‌ها پخته و نرم می‌شوند (توجه شود که اگر زیاد روی حرارت بماند گلابی له می‌شود و شکل خود را از دست می‌دهد، پس هر از گاهی به آن سر بزنید).
    در یک الی دو دقیقه آخر گلاب را به آن اضافه کنید تا کمی عطر و مزه به کمپوت بدهد.
    اگر دوست دارید که کمپوت دارای یک شربت غلیظ باشد می‌توانید گلابی‌ها را از ظرف جدا کنید و بگذارید شربت بجوشد تا غلیظ شود.
    کمپوت خوشمزه‌ی گلابی آماده شد. پس از سرد شدن آن را درون یک ظرف در بسته درون یخچال نگهداری کنید.