خواص مریم گلی

خواص مریم گلی

خواص مریم گلی

    مریم گلی برای درمان ناراحتی‌های گوارشی مانند نفخ و اسهال کابرد دارد. این گیاه ضد اسپاسم است و با کاهش گرفتگی عضلانی معده باعث تسکین کرامپ‌ها می‌شود.
    غرغره کردن جوشانده‌ این گیاه باعث بهبود التهاب دهان و حلق و خون‌ریزی لثه شده و به عنوان آنتی باکتریال، ضد قارچ، ضد ویروس، ضد تعرق، پایین آورنده فشار خون، ضد التهاب، قابض، افزایش دهنده اشتها و مدر به کار می‌رود.
    قطره‌ی خوراکی تهیه شده از مریم گلی به کاهش تعریق و گرگرفتگی در دوران یائسگی کمک می‌کند و عصاره‌ی آن به عنوان داروی موضعی برای درمان اکنه و تبخال استفاده می‌شود.
    این گیاه طبع گرمی دارد، خاصیت آرامش بخش دارد و در رفع استرس موثر است.
    مصرف مریم گلی باعث پیشگیری از آلزایمر می‌شود.
    خوردن گیاه مریم گلی به صورت مستقیم باعث افزایش میل جنسی در خانم‌ها می‌شود.
    کمپرس کردن زخم‌ها با محلول دم کرده‌ی مریم گلی در بهبود زخم‌ها تاثیر زیادی دارد.
    مریم گلی دارای خاصیت ضدعفونی کنندگی است و از گسترش عوامل عفونت زا جلوگیری می‌کند.
    خاصیت آنتی اکسیدانی این گیاه، عوامل التهاب زا را کاهش می‌دهد.
    دارای خاصیت قابض کننده بوده و می‌تواند التهابات مجاری تنفسی را کاهش دهد.
    تولید گلبول‌های سفید بدن را به صورت موضعی افزایش داده و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود.
    شستشوی مو‌ها با عصاره‌ی دم کرده یا جوشانده‌ی مریم گلی، شوره سر را از بین می‌برد.
    بخور مریم گلی به تنهایی یا مخلوط با بابونه به عنوان ترمیم کننده‌ی پوست‌های دارای جوش و آکنه استفاده می‌شود.

افزودن دیدگاه جدید

.