دستور تهیه ترشی پیاز و هویج

 ترشی پیاز و هویج

ترشی ها جزو مخلفات فوق العاده کنار غذا محسوب می شوند. تعداد تنوع آنها بسیار زیاد است، اما در این مطلب طرز تهیه ترشی پیاز و هویج را به شما آموزش داده ایم که سریع هم آماده می شود.

 

مواد لازم برای ترشی پیاز و هویج :
 پیاز قرمز (نازک حلقه شده)     1 عدد بزرگ
 هویج (پوست کنده و ریز خرد شده)     1 عدد بزرگ
 سرکه سفید     1 فنجان
شکر      3 قاشق سوپخوری
دانه فلفل قرمز (خرد شده)     نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه     نصف قاشق چایخوری
نمک     1 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه ترشی پیاز و هویج :

پیاز و هویج خرد شده را یک دقیقه در یک روغن دان پر از آبجوش فرو کنید و در بیاورید.

سبزیجات را در یک صافی بریزید تا آب آن برود سپس دوباره در قابلمه خالی بریزید.

 

سرکه سفید، شکر، دانه فلفل قرمز خرد شده، فلفل و نمک را اضافه کنید. سپس آنقدر آب اضافه کنید که فقط تا روی سبزیجات بالا بیاید. مخلوط را به جوش بیاورید و 1 دقیقه بپزید.

 

چاشنی ترشی را به همراه آب آن داخل شیشه بریزید و بگذارید کاملاً خنک شود سپس در آن را ببندید.
نکته برای ترشی پیاز و هویج :

این چاشنی تا 2 هفته در یخچال می ماند.

افزودن دیدگاه جدید

.