طرز تهیه قند نارگیل دو رنگ

قند نارگیل دو رنگ

مواد لازم قند نارگیل دو رنگ :
 پودر نارگیل     180 گرم
کرم تارتار      یک چهارم قاشق چایخوری
 سفیده تخم مرغ      یک عدد
پودر شکر       400 گرم
شیرعسلی     یک سوم پیمانه
اسانس     مقداری
رنگ خوراکی     مقداری

 

طرز تهیه قند نارگیل دو رنگ :

قالب مستطیل 28×10 سانتیمتری را با فویل بپوشانید.

پودر نارگیل را داخل دستگاه غذاساز بریزید و به مدت یک دقیقه دستگاه را روشن کنید.

سپس پودر شکر و کرم تارتار را داخل دستگاه ریخته و مجددا یک دقیقه هم بزنید.

سپس شیرعسلی و سفیده را نیز اضافه کرده مجددا دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خمیر درآید.

 

خمیر را به 2 قسمت مساوی تقسیم کنید و به یک قسمت آن رنگ خوراکی و اسانس اضافه کنید و یک قسمت آن را به صورت ساده استفاده کنید.

لایه سفید را داخل قالب پهن کنید و بلافاصله لایه رنگی را روی آن پهن کرده و سطح آن را صاف کنید.

 

روی آن را بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.

سپس از یخچال خارج کرده و ابتدا از عرض آن را به دو قسمت تقسیم کرده و برش دهید.

سپس به صورت برش های یک سانتیمتری برش داده و در ظرف بچینید.

روی آن را بپوشانید و در دمای محیط نگهداری کنید.

دقت کنید این شیرینی برای مدت زمان طولانی قابل نگهداری است.

افزودن دیدگاه جدید

.