طرز تهیه بادمجان سوخاری

بادمجون سوخاری یکی دیگه از غذاهای لذیذیه که میشه با بادمجون درست کرد که بیشتر به عنوان پیش غذا یا میان وعده سرو میشه و به دلیل سوخاری شدن , بادمجون روغن زیادی رو به خودش نمیگیره.

 

مواد لازم برای تهیه بادمجان سوخاری

بادمجان کوچک و قلمی : ۵ عدد
تخم مرغ : ۲ عدد
ارد سوخاری : مقداری
آرد سفید : مقداری
نمک، فلفل و پودر سیر : به مقدار لازم

بادمجان ها را حلقه حلقه ای نازک کرده و پوست شان را جدا کنید.
بادمجان ها را با گوشت کوب کمی بکوبید. اگر بادمجان ها قلمی و باریک هستند نیازی به این کار نیست.
تخم مرغ ها را هم بزنید و پودر سیر، نمک و فلفل را اضافه کنید.
بادمجان ها را ابتدا در تخم مرغ، سپس در آرد سفید، مجدد در تخم مرغ و در آخر در آرد سوخاری غلطانده و سرخ کنید.

 

ارسال یک پاسخ

توجه داشته باشید: آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظر شما پس از تایید مدیر منتشر خواهد شد.