دستور پخت ساندویچ تخم مرغ

ساندویچ تخم مرغ

ساندویچ تخم مرغ یک غذای ساده، سریع و خوشمزس که در هر وعده غذایی (صبحانه، ناهار و شام) می تونید نوش جان کنید.

 

دستور پخت ساندویچ تخم مرغ

مواد لازم

نان فانتزی

تخم مرغ 2 عدد (البته یکی هم کافیه)

قارچ 5 یا عدد

ژامبون خرد شده 2 قاشق غذاخوری (اختیاری)

پیاز 1 عدد کوچک

نمک، فلفل، آویشن و پودر سیر به میزان دلخواه
روغن زیتون مقداری

طرز تهیه

پیاز را خرد کرده و با روغن کمی تفت دهید.

قارچ های ورقه شده را به پیازها اضافه کرده و کمی سرخ کنید.

تخم مرغ ها را داخل ظرفی با ادویه (نمک، فلفل سیاه، آویشن و زردچوبه) هم بزنید.

نان ها را برش داده و کمی داخلش دا خالی کنید تا مواد در آن جا بگیرد.

داخل نان را مخلوط روغن زیتون و پودر سیر بمالید تا طعم دار شود.

تخم مرغ و قارچها وژامبون را باهم مخلوط کرده و روی نان ها بریزید.

کمی پنیر پیتزا هم روی مواد بریزید و دور نان را فویل بپیچید.

نان ها را داخل سینی فر چیده و در فر 180 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید.

دیدید چقدر آسونه! وقتی درست کنید می‌بینید که واقعا هم خوشمزه ست!

البته میتونید روی نان سس بزنید و مواد پیتزا بریزید و بعد هم پنیر پیتزا و در نهایت یه پیتزای راحت و خوشمزه داشته باشید.

نوش جان.

افزودن دیدگاه جدید

.