طرز تهیه ۲ پیمانه آب مرغ برای سوپ

سوپ با آب مرغ

عصاره مرغ و یا همان آب مرغ برای مقوی کردن سوپ بسیار مفید است تهیه کردن آب مرغ بسیار کار آسانی است که در این مطلب به آن اشاره شده است

 

سوپ یکی از غذاهای بسیار مقوی است مخصوصا برای کودکان و سالمندان چه بهتر که ارزش غذایی سوپ را با عصاره مرغ بالاتر ببریم  در این مطلب ما قصد داریم تهیه آب مرغ برای سوپ را با ساده ترین روش ممکن به شما آموزش دهیم این نکات آشپزی را حتما برای تهیه سوپ مرغ به کار ببرید

تهیه آب مرغ برای سوپ

مواد لازم: بال و گردن مرغ ۴۰۰ گرم – هویج ۱ عدد متوسط – پیاز ۱ عدد متوسط – سیر ۱ پر – آب ۱ لیتر – نمک و فلفل مقدار کمی

طرز تهیه: قطعات بال و گردن مرغ را همراه با سبزیجات خرد شده و آب سرد روی حرارت ملایم بگذارید بپزد تا آب آن به اندازه ۲ پیمانه شود. سپس به آن کمی نمک و فلفل زده، آن را از صافی رد کنید و برای تهیه سوپ از آن استفاده کنید. نکته: می توانید با مقادیر بیشتر مرغ، آب مرغ تهیه کنید و آن را در فریزر نگاه دارید و در مواقع لزوم برای تهیه سوپ از آن استفاده کنید.

بیشتر بخوانید از خواص عصاره‌های گوشت و مرغ

در حال حاضر انواع عصاره‌های صنعتی در بازار موجود است، اما ارزش غذایی عصاره‌های سنتی را ندارند. ما به شما پیشنهاد می‌کنیم پس از آشنایی با خواص این عصاره‌های پرفایده‌، آن‌ها را در خانه تهیه و استفاده کنید. قسمت‌هایی از بدن حیوانات حلال گوشت، مانند استخوان قابل خوردن نیست. وقتی استخوان‌ها به مدت طولانی در آب می‌جوشد، تمام مواد مغذی آن گرفته شده و به آن «عصاره‌ی گوشت» گفته می‌شود. برای تهیه‌ی این عصاره‌ها می‌توانید از تمام قسمت‌های گوشت و مرغ مانند ماهیچه‌ی گوسفند‌، قلم‌های گوساله یا پای مرغ استفاده کنید.

این عصاره‌ها خواص مفید فراوانی دارند: – عصاره‌های طبیعی حاوی مقدار فراوانی املاح معدنی، پروتیین‌، کلسیم و ژلاتین است که برای استخوان‌ها و غضروف‌های بدن مفیدند. – استفاده از این عصاره‌ها برای افرادی که تحت رژیم‌های غذایی کم کالری هستند، مفید است. – پروتیین موجود در عصاره‌ی گوشت یا قلم، سبب بهبود درد و سفتی مفاصل در افراد مبتلا به آرتروز می‌شود. این عصاره سرشار از اسیدهای آمینه همچون پرولین و گلیسین است که برای بافت‌های بدن لازم است. – عصاره‌ی قلم گاو‌، گوسفند و مرغ سرشار از آمینو اسید، کلسیم و کلاژن است که برای سلامتی بدن، جوان‌سازی پوست، ناخن و مو بسیار موثر است.
– عصاره‌های سنتی برای سرماخوردگی، آنفلوانزا و سلامت دستگاه گوارش مفید است. – عصاره‌ی گوشت، دندان‌ها را تقویت و مانع از پوسیدگی آن‌ها می‌شود. – آب استخوان جوشیده می‌تواند سیرکننده و انرژی دهنده باشد. از طرفی با تقویت سیستم ایمنی بدن، روند بهبود را تسریع می‌کند. – زنان باردار یا شیرده که به احتمال زیاد دچار کاهش مواد معدنی می‌شوند، هر روز آب قلم مصرف کنند. این عصاره به ساخت خون کمک می‌کند.

تهیه آب مرغ برای سوپ مرغ -ژلاتین عصاره‌های سنتی عملکرد روده‌ی کوچک را بهبود می‌بخشد و سوخت و ساز پروتیین را تحریک می‌کند تا بدن بتواند پروتیین را هضم کند. بنابراین افرادی که حساسیت غذایی دارند، باید این عصاره را به برنامه‌ی غذایی روزانه‌شان اضافه کنند. – ویتامین‌ها و مواد معدنی موجود در این ماده‌ی غذایی به تولید خون، بهبود کیفیت و جریان خون کمک می‌کند و در نهایت، عملکرد مغز را بهبود می‌بخشد. – خلق و خو را تنظیم می‌کند و حافظه را بهبود می‌بخشد. – گرفتگی قلب و رگ‌های خون را کاهش می‌دهد. – برای داشتن پوست عاری از چین و چروک و موهای شاداب، روزانه عصاره‌ی گوشت مصرف کنید. – مصرف این عصاره مانع از بروز بیماری‌های خودایمنی می‌شود. – عصاره‌ی گوشت غنی از ماده مغذی است که عملکرد کلیه‌ها و غدد فوق کلیوی را بهبود می‌بخشد.

افزودن دیدگاه جدید

.