طرز تهیه خورشت قیمه پیچاق

پیچاق قیمه

پیچاق قیمه اردبیل یا خورشت قیمه پیچاق یکی از غذا‌های محلی اردبیل است. طرز تهیه پیچاق قیمه تاحدی شبیه طرز تهیه خورش خلال بادام کرمانشاه است.


مواد لازم برای پیچاق قیمه :
گوشت قیمه ای     500 گرم
 خلال بادام     150 گرم
پیاز داغ       1 پیمانه
 تخم مرغ     3 عدد
رب گوجه فرنگی     1 قاشق مرباخوری
زعفران دم کرده     4 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه     به میزان لازم
آبغوره     نصف پیمانه
روغن یا کره     به میزان لازم

 

طرز تهیه پیچاق قیمه :

پیازها را خلالی کنید و با کمی کره تفت بدهید تا طلایی شوند، سپس گوشت ها را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه بدهید تا آب گوشت کشیده شود. مقداری ادویه و رب اضافه کنید و دوباره تفت بدهید و مقداری آب اضافه کنید و اجازه بدهید گوشت ها بپزند، خلال بادام را حدود دو ساعت در آب خیس کرده و آبکشی کنید و در کمی کره تفت بدهید و به همراه زعفران به گوشت های پخته شده اضافه کنید وقتی میزان آب خورش به اندازه دلخواه رسید طعم آن را بچشید و ادویه و نمک، آبغوره و ادویه آن را باب میلتان اضافه کنید و اجاه بدهید جا بیفتد.

 

پس از آن تخم مرغ ها را تک تک روی خورش می شکنیم و کمی زعفران روی زرده ها بپاشید و سپس در ظرف را ببندید تا تخم مرغ ها بسته شوند و در پایان در ظرف بکشید و با پیاز داغ تزیین کنید و نوش جان کنید.

 

نکاتی برای تهیه پیچاق قیمه :

می توانید تخم مرغ ها را نیمرو کرده و موقع سرو روی خورش قرار بدهید.

بیشتر رنگ این غذا از زعفران است، بهتر است رب گوجه فرنگی را حذف کنید و به جای آن زعفران استفاده کنید.

 

افزودن دیدگاه جدید

.