طرز تهیه غذای محلی خوراک دل آذربایجانی

طرز تهیه خوراک دل

 پس از اینکه آب پیاز جمع شد و طلائی رنگ شد قلب‌ها را به آن اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم

 

طرز تهیه غذای محلی خوراک دل آذربایجانی برای 4 نفر

مواد لازم غذای محلی خوراک دل آذربایجانی

مواد اصلی
دل گوسفند ۳ عدد
پیاز ۳ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
گوجه فرنگی ۳ عدد
پودر آویشن به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
کره یا روغن به مقدار لازم

طرز تهیه
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۲۵ دقیقه

1- دل‌ها را شسته و خرد می‌کنیم (در صورت تمایل می‌توان از قلوه و جگر نیز استفاده کرد).
2- در یک قابلمه مناسب مقداری کره یا روغن می‌ریزیم تا داغ شود. پیاز‌ها را شسته و به صورت خلالی خرد می‌کنیم و در روغن داغ کمی تفت می‌دهیم
3- پس از اینکه آب پیاز جمع شد و طلائی رنگ شد قلب‌ها را به آن اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم
4- فلفل دلمه را نگینی خرد می‌کنیم و به مواد اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم
5- گوجه فرنگی‌ها را خرد کرده و به همراه ادویه‌ها به مواد داخل قابلمه اضافه می‌کنیم و با مواد کمی تفت می‌دهیم
6- پس از آن یک پیمانه آب داخل قابلمه می‌ریزیم و حرارت را ملایم می‌کنیم و می گذاریم تا همه مواد کاملا بپزد (حدود ۱۵ دقیقه).
راسخون

افزودن دیدگاه جدید

.