کشک بادمجان اصیل و مجلسی

طرز تهیه کشک بادمجان

برای تهیه کشک بادمجان، این غذای خوش طعم و ساده از دو نوع روش می‌توان استفاده کرد

 

در روش سنتی از بادمجان کبابی استفاده می‌شود و می‌توان گفت که این روش رژیمی‌ و کم کالری‌تر خواهد بود اما بادمجان سرخ شده برای کشک بادمجان مجلسی و برای پذیرایی مناسب‌تر است.


در بسیاری از غذاهای ایرانی از بادمجان استفاده می‌شود، کشک هم محصول اصیل و صد در صد ایرانی است که طعمی خاص همراه با کمی شوری و ترشی به غذا می‌دهد. بادمجان به روش‌های مختلف در غذاها استفاده می‌شود، می‌توانید آن را به صورت کبابی یا سرخ شده در غذا به کار ببرید. برای تهیه کشک بادمجان، این غذای خوش طعم و ساده از هر دو نوع روش گفته شده می‌توان استفاده کرد. در روش سنتی از بادمجان کبابی استفاده می‌شود و می‌توان گفت که این روش رژیمی‌ و کم کالری‌تر خواهد بود اما بادمجان سرخ شده برای کشک بادمجان مجلسی و برای پذیرایی مناسب‌تر است. این غذای اصیل و خوشمزه را می‌توانید به عنوان پیش‌غذا برای رنگارنگ‌تر کردن سفره افطاری‌تان نیز درست کنید و از آن لذت ببرید پس در ادامه طرز تهیه و چند فن خوشمزه‌تر شدن کشک بادمجان را بخوانید.

مواد لازم برای کشک بادمجان اصیل و مجلسی

    ۵ عدد بادمجان
    ۱ عدد پیاز بزرگ
    نصف پیمانه کشک (درباره کشک بیشتر بدانیم)
    ۲ حبه سیر
    ۳ قاشق غذاخوری نعنا خشک
    یک سوم پیمانه مغز گردوی آسیاب شده
    روغن به مقدار لازم
    نمک به مقدار لازم

طرز تهیه کشک بادمجان اصیل و مجلسی

بعد از آن که بادمجان‌ها را خوب شستید، آن‌ها را پوست بگیرید سپس به صورت طولی از وسط نصف کنید.

برای آن که تلخی بادمجان از بین برود بعد از خرد کردن آن‌ها را بشویید و روی آن‌ها کمی نمک بپاشید و به مدت 15 دقیقه آن‌ها را کنار بگذارید؛ سپس آن‌ها را خشک کنید و در مقدار کمی روغن سرخ کنید، بعد از سرخ شدن با استفاده از کاغذ روغن‌گیر، چربی اضافه آن را بگیرید.

نعنای خشک را ۱۰ دقیقه در آب قرار دهید تا خیس بخورد؛ سپس آن را درون مقداری روغن با حرارت ملایم تفت دهید. یک قاشق از نعنا را برای تزئین روی کشک بادمجان جدا کنید و کنار بگذارید. دقت داشته باشید که نعنا به سرعت تلخ می‌شود پس فقط کمی آن را تفت دهید تا گرم شود.

پیازها را به صورت خلالی خرد کنید و در مقدار کمی روغن سرخ کنید. هنگامی که پیاز شروع به سرخ شدن کرد، سیر رنده شده را به آن اضافه کنید و حدود ۱ دقیقه تفت بدهید.

بادمجان‌ها را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کرده و با حرارت ملایم به تفت دادن ادامه دهید، در همین حین با یک قاشق چوبی بادمجان‌ها را له کنید.

نعنا داغ و گردوی آسیاب شده را نیز به این ترکیب اضافه کنید. کشک را با یک چهارم لیوان آب سرد مخلوط کرده، درون ترکیب بادمجان و پیاز بریزید و کمی تفت دهید تا آب اضافی آن بخار شود.

کشک بادمجان شما حاضر است آن را به ظرف سروتان منتقل کنید و رویش را با پیاز داغ، نعنا داغ، کشک و گردو تزئین کنید.

در صورت تمایل می‌توانید کمی گوشت چرخ کرده آماده کرده، همراه با کشک بادمجان و نان سرو کنید.

افزودن دیدگاه جدید

.