طرز تهیه «مربای گردو» در خانه

طرز تهیه مربای گردو

گردو جز خشکبار ها محسوب میشه و سرشار از انواع ویتامین و مواد مغذی برای بدن هست مربای گردو به روش های مختلفی درست میشه .


بعضی ها مربا گردو رو با گردوی کال درست می کنند و بعضی ها هم با گردوی خشک شده درست میکنند . امروز قصد داریم طرز تهیه مربا گردو رو به شما عزیزان آموزش بدیم .

مراحل تهیه مربای گردو بسیار بسیار راحته و شما عزیزان در هر فصلی از سال به راحتی میتونید این مربای خوشمزه رو درست کنید .

مواد لازم برای تهیه مربا گردو :

مغز گردو : 1 کیلو
شکر: 1 کیلو و 500 گرم
آب لیمو : 1 قاشق غذاخوری
گلاب : تنصف پیمانه


مراحل تهیه مربای گردو :

1- اول از همه گردو ها را شکسته و مغز گردو رو در ظرفی ریخته و با آب بجوشانید . سپس پوست گردو رو به راحتی جدا کنید .
نکته : پوست گردو باید کاملا جدا بشه ، چون باعث تلخ شدن مربا میشه .

2- چهار  پیمانه آب رو به همراه شکر داخل قابلمه یا ریخته و روی حرارت ملایم بذارین تا شکر در آب حل بشه و سپس گردو ها را به شیره مربا گردو اضافه کنید .
نکته : یادتون باشه شیره مربای گردو باید خیلی غلیظ باشه و حسابی قوام بیاد .

3- وقتی شیره شما کاملا قوام اومد بهش گلاب و آبلیمو رو اضافه کنید و سپس مربای گردو رو از روی حرارت بردارین . بازم میگیم حواستون باشه شیره مربای گردو باید بسیار غلیظ و قوام دار باشه .

امیدواریم از این آموزش لذت برده باشین و این مربای خوشمزه رو برای خودتون در منزل درست کنید .

 

افزودن دیدگاه جدید

.