دستور پخت دمپختک سریع (دمی باقلا)

دمی باقالی از انواع غذا‌های ایرانی سنتی است که شما می‌توانید این غذای خوشمزه را برای ایجاد تنوع در برنامه غذایی تان در منزل بپزید و از طعم و مزه بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید.

 مواد لازم

    ۱ و ۱٫۲ پیمانه برنج
    ۲۵۰ گرم باقلا تازه که نزدیک به رنگ زرد باشه
    نمک و زردچوبه
    ۱عدد پیاز متوسط

 مراحل

۱ ساعت

    پیاز رو ساطوری کرده و سرخ میکنیم

    باقلا رو به تابه اضافه می کنیم تا خوب سرخ بشه و حالت باقلا زرد خشک رو بگیره
    مراحل دستور دمپختک سریع (دمی باقلا) عکس 2

    زردچوبه رو به تابه اضافه میکنیم تا با پیاز و باقلا سرخ بشه

 

برنج رو میشوریم و برای کته آب می ریزم و می گذاریم تا روی اجاق به مرحله یی برسه که آبش نزدیک خشک شده باشه

باقلا سرخ شده رو به برنج اضافه کرده و هم میزنیم تا رنگ زردچوبه تو برنج باز بشه و حالا دم می گذاریم

با ترشی یا زیتون یا با ماست خوبه. فرقش با دمپختک معمولی تو سریع بودن این روش است.

همچنین مطالعه کنید:  طرز تهیه کیک نعنایی

ارسال یک پاسخ

توجه داشته باشید: آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظر شما پس از تایید مدیر منتشر خواهد شد.