چطوری میتونم سس کچاپ درست کنم؟

طرز تهیه سس کچاپ خانگی می‌تواند لذت یک غذای سالم را تکمیل کند.

مواد لازم:

  1. گوجه فرنگی رسیده: 24 عدد (حدود 2 كیلوگرم)
  2. پیاز بزرگ: یك عدد
  3. فلفل‌دلمه‌ای قرمز بزرگ: یك عدد
  4. دانه خردل: یك قاشق مرباخوری
  5. فلفل شیرین: یك قاشق مرباخوری
  6. دارچین: یك چوب
  7. شكر قهوه‌ای: یك لیوان
  8. نمك: یك قاشق غذاخوری
  9. سركه سیب: یك و نیم لیوان
  10. پاپریكا (نوعی فلفل قرمز): یك قاشق غذاخوری 

طرز تهیه:
گوجه فرنگی‌ها را پوست بكنید و پس از در آوردن قسمت‌های داخل، آنها را خرد كنید. پیاز را نیز خرد كنید، دانه‌های فلفل‌دلمه‌ای را هم در بیاورید و خرد كنید. حالا گوجه فرنگی، پیاز و فلفل‌دلمه‌ای را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا نرم شود. سپس مواد را در مخلوط‌كن ریخته و به صورت پوره در بیاورید.
 
حالا پوره آماده شده را مجدد به ظرف برگردانید و به مدت یك ساعت روی حرارت زیاد قرار دهید تا غلیظ شود و حجم آن به نصف مقدار اولیه كاهش پیدا كند. حالا در پارچه‌ای تمیز دانه‌های خردل، فلفل شیرین و چوب دارچین را قرار داده، سر آن را ببندید و سپس در پوره قرار دهید.
 
در این مرحله، شكر و نمك را نیز به مواد اولیه اضافه كنید و بگذارید مواد روی حرارت كم در حالی كه مرتب آن را به هم می‌زنید به مدت 25 دقیقه بپزد. سپس سركه سیب و پاپریكا را اضافه كنید و مرتب هم بزنید تا سس غلیظ شود.

ایران ناز

ارسال یک پاسخ

توجه داشته باشید: آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظر شما پس از تایید مدیر منتشر خواهد شد.