روش درست کردن ترشی پیاز و هویج

ترشی یکی از مخلفات سفره است که محبوبیت بسیاری در نزد ایرانیان دارد . با تهیه ترشی و استفاده از آن در کنار غذا رنگ و طعم بهتری به سفره هایتان میبخشید . با ما در سایت پاسخگویان همراه باشید تا با طرز تهیه یک ترشی لذیذ با پیاز و هویج آشنا شوید .ترشی ها جزو مخلفات فوق العاده کنار غذا محسوب می شوند. تعداد تنوع آنها بسیار زیاد است، اما در این مطلب طرز تهیه ترشی پیاز و هویج را به شما آموزش داده ایم که سریع هم آماده می شود.

 

مواد لازم برای ترشی پیاز و هویج :

 

پیاز قرمز (نازک حلقه شده) 1 عدد بزرگ

 

هویج (پوست کنده و ریز خرد شده) 1 عدد بزرگ

 

سرکه سفید 1 فنجان

 

شکر 3 قاشق سوپخوری

 

دانه فلفل قرمز (خرد شده) نصف قاشق چایخوری

 

فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری

 

نمک 1 قاشق چایخوری

 

آموزش درست کردن ترشی پیاز و هویج

 

طرز تهیه ترشی پیاز و هویج :

 

پیاز و هویج خرد شده را یک دقیقه در یک روغن دان پر از آبجوش فرو کنید و در بیاورید.سبزیجات را در یک صافی بریزید تا آب آن برود سپس دوباره در قابلمه خالی بریزید.

 

سرکه سفید، شکر، دانه فلفل قرمز خرد شده، فلفل و نمک را اضافه کنید. سپس آنقدر آب اضافه کنید که فقط تا روی سبزیجات بالا بیاید. مخلوط را به جوش بیاورید و 1 دقیقه بپزید.چاشنی ترشی را به همراه آب آن داخل شیشه بریزید و بگذارید کاملاً خنک شود سپس در آن را ببندید.

 

نکته برای ترشی پیاز و هویج :این چاشنی تا 2 هفته در یخچال می ماند.

همچنین مطالعه کنید:  چه مدت می توانیم مواد غذایی را در یخچال نگهداری کنیم؟

 

ارسال یک پاسخ

توجه داشته باشید: آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظر شما پس از تایید مدیر منتشر خواهد شد.