روش پخت مربای سیب

برای درست کردن “مربای سیب” ابتدا سیب ها را شسته و پوست بکنید و هسته های آن را جدا کنید. شکر و آب را درون ظرفی ریخته و روی شعله بگذارید تا جوش بیاید…

مواد لازم برای مربای سیب

        شکر   1 کیلوگرم
        سیب   1 کیلو
        گلاب  نصف پیمانه
        زعفران غلیظ  1 قاشق مرباخوری
        جوهر لیمو سیتریک اسید  نصف قاشق چایخوری
        آب ۲ پیمانه

روش پخت مربای سیب

 ابتدا آب و شکر را درون قابله ای بریزید و بر روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.

سیب ها را هم پس از شستن پوست بگیرید و به اندازه دلخواه خرد کنید . دقت کنید هسته های آن را حین خرد کردن جدا کنید .وقتی شکر در آب حل شد و آب به جوش آمد سیب ها را داخل آن شهد بریزید و حرارت را کم کنید تا سیب به مدت ۱ ساعت به آرامی با حرارت کم بپزد. حتما در هنگام پخت کف هایی که رو ی مربا می آیند را با قاشق بگیرید تا مربا شفاف شود.

بعد از اینکه سیب ها پخت در مرخله آخر پخت زعفران را به همراه جوهر لیمو و گلاب به مربا اضافه کنید و بعد ظرف را از روی حرارت بردارید. و وقتی مربا سرد شد آنها را در ظرف های درب دار تمیز و خشک در یخچال نگهداری کنید.
نکات تکمیلی در مورد مربای سیب

    مربای سیب جزو مربا و کمپوت میباشد
    زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه
    و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت و ۳۰دقیقه میباشد .
    مربای سیب را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – سرو کنید .
    توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۰ نفر مناسب میباشد .