روش درست کردن سوپ حریره

0 14

یکی از انتخاب های خوب غذایی برای افطار و سحر مخصوصاً در این روزهای گرم و بلند سال، سوپ حریره است.

 

چون حاوی آب و فیبر بسیاری می باشد.

مواد لازم برای سوپ حریره

        گوشت بره :۴۰۰ گرم
        زردچوبه :۱ قاشق چای خوری
        فلفل سیاه :۱/۵ قاشق چای خوری
        پودر دارچین :۱ قاشق چای خوری
        پودر زنجبیل :۱/۴ قاشق چای خوری
        کره :۲ قاشق غذاخوری
        کرفس خرد شده :۳/۴ فنجان
        پیاز سفید خرد شده :۱ عدد
        پیاز قرمز خرد شده :۱ عدد
        گشنیز تازه :۱/۲ فنجان
        گوجه فرنگی خرد شده :۸۰۰ گرم
        آب :۷ فنجان
        عدس :۳/۴ فنجان
        نخود :۴۲۵ گرم
        ورمیشل :۱۱۰ گرم
        تخم مرغ زده شده :۲ عدد
        لیمو :۱ عدد

طرز تهیه سوپ حریره
گوشت، زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین، زنجبیل، کره، کرفس، پیاز و گشنیز را در یک قابلمه ریخته و روی حرارت کم قرار می دهیم و هر ۵ دقیقه یک بار آن را هم می زنیم .
سپس گوجه فرنگی را افزوده و میگذاریم به مدت ۱۵ دقیقه دیگر روی حرارت بماند.
رب گوجه، آب و عدس را افزوده و میگذاریم به جوش آید.
سپس حرارت را کم کرده، در آن را گذاشته و اجازه می دهیم ۲ ساعت بپزد.
۱۰ دقیقه قبل از سرو غذا، حرارت را زیاد کرده و نخود پخته و رشته فرنگی را در سوپ می ریزیم.
تخم مرغ ها و آب لیمو را به آن افزوده و میگذاریم ۱ دقیقه بپزد.

نکات تکمیلی در مورد سوپ حریره

    سوپ حریره جزو سوپ میباشد
    زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه
    و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲ ساعت و ۳۰دقیقه میباشد .
    سوپ حریره را می توانید در وعده میان وعده – پیش غذا – سرو کنید .
    همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
    توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۸ نفر مناسب میباشد .

نمناک

ارسال یک پاسخ

توجه داشته باشید: آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظر شما پس از تایید مدیر منتشر خواهد شد.