طرز تهیه یخمه ترش غذای محلی اصفهان

0 71

“یخمه ترش” خوراک گوشت با طعمی شیرین و خوشمزه است که طرز تهیه آن را در آشپزخانه پاسخگویان آموزش خواهیم داد.
 

مواد لازم برای یخمه ترش

        آلو : ۲۰۰ گرم
        پر زرد آلو : ۲۰۰ گرم
        به (خرد شده) :۲ عدد
        گوشت گوسفندی : ۲۵۰ گرم
        برنج : یک پیمانه
        شکر : ۱/۲ استکان
        زردچوبه : یک قاشقق چایخوری
        نمک : به مقدار لازم

 طرز تهیه یخمه ترش

ابتدا گوشت را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید . به همراه گوشت ، کمی آب و زردچوبه داخل قابلمه بریزید و بگذارید گوشت خوب بپزد.

در حین پختن گوشت ، برنج شسته شده ، به ، پرزرد آلو و آلو را به آن اضافه کنید و وقتی آب غذا کاملا گرفته شد و جا افتاد آن را آرام آرام بکوبید تا کاملا له شود.

در آخر شکر را به آن اضافه کنید و مجددا روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا شکر کاملا حل شود و سپس یخمه ترش آماده شده را در ظرف مورد نظرتان بکشید و به همراه نان سرو کنید.

یخمه ترش اصفهانی
نکته
مقدار شیرینی این غذا بسته به ذائقه شما دارد. می توان از شیره خرما نیز استفاده کرد.
نکات تکمیلی در مورد یخمه ترش

    یخمه ترش جزو غذای محلی – اصفهان میباشد
    زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۰دقیقه
    و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت میباشد .
    یخمه ترش را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
    توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

ارسال یک پاسخ

توجه داشته باشید: آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظر شما پس از تایید مدیر منتشر خواهد شد.